Recenze

Recenze смотреть последние обновления за сегодня на .

Recenze One Piece Odyssey: zachrání výborný soubojový systém průměrnější hratelnost?

5710
281
15
00:11:54
28.01.2023

One Piece Odyssey je dalším dílem do řady One Piece her. Jenže se nejedná o akční bojovku, nýbrž adventuru s tahovým bojovým systémem. Díky tomu tenhle díl vybočuje ze stereotypu a je to naštěstí dobře. I když má hra spoustu nedostatků, dokáže pobavit náruživé hráče RPG. Recenzuje: Nikola Levová - Kushi Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2023 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #onepiece

The Callisto Protocol - Recenze

42796
1418
390
00:12:02
02.12.2022

Glen Schofield, otec legendární série Dead Space, přináší jednu z nejočekávanějších her roku – The Callisto Protocol. Jako Jacob Lee se vydáme prozkoumávat hrůzy věznice Black Iron na měsíci Callisto. Recenzuje Ondřej Svoboda Míra doporučení: 10 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #thecallistoprotocol

Call of Duty: Modern Warfare II - Recenze

48134
2094
139
00:15:38
08.11.2022

Světoznámé sérii bylo nesčetněkrát vyčítáno, že se nesnaží změnit svůj koncept. Proto se z Modern Warfare II chvílemi vytrácí jeho tradiční esence. Je ovšem chytré riskovat u tak očekávané série? Recenzuje Tereza Krečová Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #callofduty #modernwarfare2

NEALKOHOLICKÁ RECENZE DĚTSKÝHO ŠAMPÁŇA! 😂

124564
10630
173
00:17:24
27.01.2023

Obchod s merchem: 🤍 Vybavení: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Discord: 🤍 Reddit: 🤍

EZOTERICKÁ RECENZE KRYSTALŮ A DRAHOKAMŮ 💎

122738
11797
262
00:13:43
23.01.2023

Obchod s merchem: 🤍 Vybavení: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Discord: 🤍 Reddit: 🤍

The Last of Us Part I - Recenze

35882
1522
267
00:17:53
31.08.2022

Už od samotného oznámení remaku původního The Last of Us se nad celou událostí zdvihla otázka: Proč? A jak záhy zjistíte, důvodů k předělání The Last of Us do nové verze enginu je hned více, než byste čekali. Na druhou stranu remake nepřináší žádné změny v příběhu. Takže jedinci, kteří čekají velké změny budou zklamaní. Ne však zbytek hráčů, který si užije The Last of Us stejně dobře, jako originální verzi. Recenzuje Tereza Krečová - Terka Míra doporučení: 10 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #thelastofuspart1 #thelastofus #recenze #indiantvcz

Elden Ring - Recenze (bez spoilerů)

92529
3135
244
00:23:11
23.02.2022

Po dlouhé době čekání je Elden Ring konečně tady. FromSoftware zkusili jít s konceptem soulsovek zase o krok dál a my pokorně následovali, abychom zjistili, jak se jim to nakonec povedlo. Recenzuje Jan Míra doporučení: 10 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná.¨ #indiantvcz #EldenRing #FromSoftware

FIFA 23 - Recenze

21079
739
39
00:08:32
13.10.2022

Po roce jsme se opět dočkali další FIFY. Tentokrát úplně poslední pod hlavičkou mezinárodní fotbalové federace. A i když nepřekypuje novinkami, dokáže stále zabavit na desítky hodiny. Recenzuje: Ondřej Svoboda - OndraaCZ Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #fifa #fifa23

👑 KRÁL JE ZPÁTKY! Recenze Sony WH-1000XM5 + ANC porovnání s XM4 & AirPods Max [4K]

40872
1641
186
00:14:50
18.05.2022

⚪️ Sluchátka Sony WH-1000XM5 můžeš koupit zde – 🤍 ⚫️ Starší sluchátka Sony WH-1000XM4 můžeš koupit zde - 🤍 ⚠️ Mrkni na velké porovnání ANC sluchátek Apple, Sony, B&O a Bose – 🤍 ℹ️ Sluchátka Sony WH-1000XM5 na test věnovala značka Sony. Díky za možnost otestovat sluchátka ještě před uvedením na trh! #Sony #WH1000XM5 #Recenze 🧨 Díky za odběr kanálu WRTECH 👉🏻 🤍 👨🏻‍💻 Nejnovější videa WRTECH sleduj zde 👉🏻 🤍 🔔 Aktivuj si zvoneček vedle tlačítka "Odebíráno", ať nezmeškáš žádné nové video! 🧑🏼‍🚀 Sleduj WRTECH na Instagramu 👉🏻 🤍 🎵 Hudba, kterou používám ve videích 👉🏻 🤍 📧 Žádosti o partnerství, média a obchodní příležitosti směřuj na business(at)wrtech.cz 👍🏻 🎶 HUDBA 🎶 – Arlist.io / EpidemicSound 🔗 Odkazy na produkty vedou na partnerské obchody nebo affiliate. Používáním odkazů v popisku videa podporuješ tvorbu WRTECH a moc za ní děkuji! 🤗

High on Life - Recenze

11141
713
32
00:08:33
14.01.2023

High on Life může být stejnou měrou krok vedle jako další trefa do černého od tvůrce Ricka a Mortyho, Justina Roilanda. Otázkou je, která z těchto dvou věcí to je? Recenzuje Jan Kalný - Honzas Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2023 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #highonlife

Gran Turismo 7 - Recenze

86994
2005
176
00:13:27
02.03.2022

Po více než osmi letech přichází vytoužené a hlavně plnohodnotné pokračování závodní série Gran Turismo. Sedmý díl se hrdě hlásí k tradici značky a oslavuje její 25. výročí. Recenzuje Michal Burian Míra doporučení: 9 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #GranTurismo7 #Recenze

God of War Ragnarök - Recenze

88482
3523
291
00:21:22
03.11.2022

God of War Ragnarök je kulminací všeho, co se vývojáři v Santa Monica Studio za celá léta naučili. Spojili dohromady vše, co umí nejlépe: výborný design postav, nádherné vykreslení lokací a převyprávění mytologie, kreativní arénové souboje okořeněné o pestrou paletu dovedností, přepínání mezi postavami, to vše ve filmovém stylu vyprávějící rodinný příběh, který byste od série vlastně nečekali. Takové spojení talentů zvládne v herním světě jen opravdu málokdo. Ať už svou stylizací, tak technologickým zpracováním se jedná o špičku herního průmyslu. Recenzuje Filip Kraucher - Fiola Míra doporučení: 10 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #godofwarragnarok #playstation #review #indiantvcz

Recenze Steam Decku. Přenosný počítač od Valve plní, co výrobci slíbili. Až se tomu zdráháme uvěřit

28792
1006
107
00:17:24
17.03.2022

Steam Deck je úkaz. Zařízení, které sice na první pohled vypadá jako nepříjemně přerostlý Switch, je herní počítačem a tohle označení nese právem. Kombinace nízkého rozlišení, širokých možností nastavení jednotlivých her i systémových zásahů dokážou spustit i takové hry, s nimiž mohly mít problémy konzole předchozí generace. Nemusíte se přitom omezovat jen na Steam, ale i bez instalace Windows používat další launchery a služby. Výkon i v těchto hrách je shodný s tím, jak se hrají ze Steamu a zařízení teprve čeká na to, až komunit otevře celý jeho potenciál. Nejsou to totiž jen nové hry, po přepnutí do desktopového režimu máte k dispozici Linux a další přemíru možností, jak tohle zařízení využít. Také cena odpovídá tomu, co dostanete, protože v mnoha případech je hraní takřka bez kompromisů. Zdráhám se však doporučit Steam Deck jako náhradu stolního počítače - vyšší rozlišení už totiž zařízení nemusí zvládnout a navíc by to nebyl jediný momentální nedostatek. Větráček je největší brzda zážitku, stejně jako některé nedořešené systémové záležitosti, i tak ale můžeme zařízení jen doporučit a těšíme se, co mu budoucnost naservíruje. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

A Plague Tale: Requiem - Recenze

30703
1093
111
00:18:09
17.10.2022

Pokračování oceňovaného A Plague Tale: Innocence přináší změn jen opravdu málo. A to by mohl být problém. Kdyby to nedělal zatraceně skvěle. Requiem dokazuje, že změny někdy nejsou potřeba. Recenzuje Tereza Krečová - Terka Míra doporučení: 9 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #plaguetale #requiem #recenze #indiantvcz

Recenze seriálu The Last of Us. Craig Mazin podle nás stvořil nejlepší hranou adaptaci videohry

9161
417
80
00:22:15
24.01.2023

Na seriálu The Last of Us je znát především péče, kterou mu autoři věnovali. Demonstruje, že pokud vývojáři spolupracují s tvůrci seriálu či filmu, může vzniknout něco, co si v rámci podobných adaptací nepůjčuje jen jméno nebo hrstku ikonických scén, ale prohloubí celkový zážitek a původní dílo doplní. Tohle přesně přináší The Last of Us pro znalce série od Naughty Dog a ostatním, kdo Ellie a Joela dosud neznali, předkládá skvělou podívanou, která není jen variací jiných seriálů ukotvených do zombie apokalypsy. Důraz na vedlejší postavy a jejich příběhy, skvěle předložené emoce, herecký výkon, dialogy a pro neznalce předlohy i šokující zvraty či vyústění, zdobí tohle dílo, které bez váhání označuji za tu nejlepší hranou adaptaci videohry, jakou jsme kdy mohli sledovat. Škoda jen toho příliš rychlého konce, který by pro neznalce předlohy určitě zasluhoval deset patnáct minut vysvětlování navíc. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Recenze Elden Ring. Čas se nachýlil, čekání je u konce. Budete umírat a budete se na to těšit!

30458
980
92
00:30:01
23.02.2022

Redakce používá počítače od CZC.cz. Nákupem v tomto e-shopu podpoříte Vortex: 🤍 Elden Ring je jedním z oněch titulů, které byste si nejraději vymazali z paměti, abyste mohli všechna jeho tajemství objevovat znovu s neposkvrněným nadšením. Nebavíme se o žádné herní revoluci, From Software ovšem znovu dokázali, že jsou špičkou ve svém oboru a z jejich postu je nesetřásl ani tak náročný úkol, jakým je transformace komplexního lineárního RPG do otevřeného světa. Čistokrevné DNA bylo zachováno a neznečišťují ho ani nedostatky v technické kvalitě nebo zastaralost herních mechanismů. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Far Cry 6 - Recenze (bez spoilerů)

108042
3784
263
00:14:08
08.10.2021

Diktátor Antón Castillo vykořisťuje svou vlastní zem, lid Yary umírá a odbojové síly jsou roztříštěné. Dokáže Dani Rojas a odbojová skupina Libertad osvobodit své lidi? Far Cry 6 je konečně tu! Recenzuje Tomáš Otáhal Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2021 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #FarCry6 #recenze

Motorola Moto G72: Nečekanou elitou střední třídy | Recenze

24532
652
81
00:11:23
07.12.2022

⚠️Batohy Peak Design můžete prozkoumat a koupit zde⚠️ - 🤍 🛒Moto G72 si můžete zakoupit zde🛒 - 🤍 🛒Případně lze koupit Moto G72 zde🛒 - 🤍 📲Moto G72 v našem katalogu📲 - 🤍 ODKAZY POUŽITÉ V POPISU VIDEA MOHOU BÝT V RÁMCI PLACENÉ SPOLUPRÁCE ČI AFFILIATE PROGRAMU: Z prokliku na jednotlivé odkazy a případného nákupu může získat náš kanál malou provizi. Vás takový nákup nestojí nic navíc a používáním těchto odkazů podporujete naši tvorbu. Děkujeme vám! Po levném Moto G32 přichází na řadu dražší sourozenec, který možná spoustu lidí letos překvapil. Moto G72 má totiž v tabulce nečekaně hezké specifikace za rozumnou cenu. Vlastně jí teď koupíte už za 6 299 korun. S tímto modelem poskočila kvalita střední třídy Motoroly na novou úroveň... na papíře... A vlastně i v praxi.  #motorola #motog72 #techarena 🌐JSME TAKÉ NA🌐: ✔️facebook: 🤍 ✔️twitter: 🤍 ✔️instagram: 🤍 ✔️podcast: 🤍 🔥RECENZE, KTERÉ NESMÍTE MINOUT! IPHONE SE (2022): 🤍 XIAOMI 12 ULTRA: 🤍 GALAXY A53: 🤍 HUAWEI P50 POCKET: 🤍 GALAXY S22 ULTRA: 🤍 🌍NÁŠ SERIÁL SHRNUJÍCÍ DĚNÍ VE SVĚTĚ - TECHWEEK! Levnější a lepší Galaxy Z Fold4, EU proti Applu, nabušené Honory 70 a Xiaomi 12S: 🤍 Úžasná, ale dražší Xperia 1 IV, další propadák Applu, Exynos odchází a malá Motorola: 🤍 Apple ošidí iPhone 14, parádní Galaxy Z Flip4, překvapující Redmi K50 a extrémní Honor: 🤍 Lži Applu a zdražení iPhonů 14, třetí ohebný Samsung a telefon Nothing o ničem: 🤍 Kauza displejů Galaxy S22, evropské ceny Xiaomi 12 a Realme 9 Pro+ vs Galaxy A52s: 🤍 ⏳NEPROPÁSNĚTE TAKÉ RECENZE OSTATNÍCH ZAŘÍZENÍ! XIAOMI WATCH S1: 🤍 ASUS ROG FLOW Z13: 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 HUAWEI WATCH GT RUNNER: 🤍 ASUS ZENBOOK 14X: 🤍 📱NEJLEPŠÍ ZAŘÍZENÍ, CO JSME TESTOVALI! GALAXY S22 (PLUS): 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 ONEPLUS NORD 2: 🤍 GALAXY S21 FE: 🤍 GALAXY Z FOLD3: 🤍 👀ZJISTĚTE, CO SE VLASTNĚ STALO S...? MOTOROLA: 🤍 ESSENTIAL: 🤍 WINDOWS PHONE: 🤍 BLACKBERRY: 🤍 SONY: 🤍

Disney Predátor Je Tady! | Prey / Predátor: Kořist Recenze

56450
2715
319
00:14:46
05.08.2022

Podpoř mě přímo na Patreonu a zařaď se mezi MVP patrony na konci videa: Staň se Patronem: 🤍 Podpoř mě nepřímo nákupem produktů přes affiliate linky: Hry na zdraví: 🤍 Alza affliate link: 🤍 Godlike: 🤍godlike.gg/medojed Gearbest affiliate link: 🤍 Zastav se na stramu pokecáme: Twitch: 🤍 Streamovací kalendář: Pondělí: 17:00 - ??? (od 18:00 DnD kdy se nečte chat) Středa: 14:00 - 17:00 Pátek: 14:00 - 17:00 Neděle: 9:00 - 12:00 Kde všude se dá najít Medojed? Discord: 🤍 Reddit: 🤍 Twitch: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Kdo jsem? Nerd co má rád komiksy, filmy, anime, videohry, knihy a točení videí. Snažím se natočit alespoň 4 videa týdně, ale občas to nevyjde. F.A.Q. Na natáčení používám Panasonic G7 + Sony FDR AX53. Nekoukám na české youtubery takže neviděl/neznám. Na natáčení používám zrcadlovku Canon EOS 700D. Hraju hlavně na PC, ale mám i Nintendo Switch. Narodil jsem se v roce 1990 spočítej si to. Ne nemůžu mluvit míň sprostě. Filmstalker je myšlen ironicky. Stříhám v Adobe Premieru. Filmstalker vychází 1 měsíčně. Marvel nebo DC: 🤍 #predator #disney #prey

iPhone 14: Zahozená generace | Recenze

35121
1428
195
00:10:15
29.09.2022

⚠️Příslušenství Peak Design Mobile můžete prozkoumat a zakoupit zde⚠️ - 🤍 🛒iPhone 14 si můžete koupit zde🛒 - 🤍 🛒Případně lze iPhone 14 zakoupit také zde🛒 - 🤍 📲iPhone 14 v našem katalogu📲 - 🤍 🔥Výhodnější iPhone 13 Pro můžete zakoupit stále zde🔥 - 🤍 ODKAZY POUŽITÉ V POPISU VIDEA MOHOU BÝT V RÁMCI PLACENÉ SPOLUPRÁCE ČI AFFILIATE PROGRAMU: Z prokliku na jednotlivé odkazy a případného nákupu může získat náš kanál malou provizi. Vás takový nákup nestojí nic navíc a používáním těchto odkazů podporujete naši tvorbu. Děkujeme vám! Velice dlouhá a komplikovaná recenze iPhonu 14 Pro je naštěstí vyvážena základním iPhonem 14. Telefonem, za který by každý jiný výrobce obdržel nehynoucí hněv všech lidí na sociálních sítích. Avšak podle prvního zájmu vlastně možná i ti největší pojídači jablek už poznali, že tenhle mají ignorovat. #iphone14 #apple #techarena ⚠️Textovou recenzi se spoustou fotek z testování najdete zde⚠️ - 🌐JSME TAKÉ NA🌐: ✔️facebook: 🤍 ✔️twitter: 🤍 ✔️instagram: 🤍 ✔️podcast: 🤍 🔥RECENZE, KTERÉ NESMÍTE MINOUT! IPHONE SE (2022): 🤍 XIAOMI 12 ULTRA: 🤍 GALAXY A53: 🤍 HUAWEI P50 POCKET: 🤍 GALAXY S22 ULTRA: 🤍 🌍NÁŠ SERIÁL SHRNUJÍCÍ DĚNÍ VE SVĚTĚ - TECHWEEK! Levnější a lepší Galaxy Z Fold4, EU proti Applu, nabušené Honory 70 a Xiaomi 12S: 🤍 Úžasná, ale dražší Xperia 1 IV, další propadák Applu, Exynos odchází a malá Motorola: 🤍 Apple ošidí iPhone 14, parádní Galaxy Z Flip4, překvapující Redmi K50 a extrémní Honor: 🤍 Lži Applu a zdražení iPhonů 14, třetí ohebný Samsung a telefon Nothing o ničem: 🤍 Kauza displejů Galaxy S22, evropské ceny Xiaomi 12 a Realme 9 Pro+ vs Galaxy A52s: 🤍 ⏳NEPROPÁSNĚTE TAKÉ RECENZE OSTATNÍCH ZAŘÍZENÍ! XIAOMI WATCH S1: 🤍 ASUS ROG FLOW Z13: 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 HUAWEI WATCH GT RUNNER: 🤍 ASUS ZENBOOK 14X: 🤍 📱NEJLEPŠÍ ZAŘÍZENÍ, CO JSME TESTOVALI! GALAXY S22 (PLUS): 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 ONEPLUS NORD 2: 🤍 GALAXY S21 FE: 🤍 GALAXY Z FOLD3: 🤍 👀ZJISTĚTE, CO SE VLASTNĚ STALO S...? MOTOROLA: 🤍 ESSENTIAL: 🤍 WINDOWS PHONE: 🤍 BLACKBERRY: 🤍 SONY: 🤍

RTX 4080 - Recenze

24518
1207
188
00:13:16
16.11.2022

Dostali jsme možnost řádně otestovat nejnovější přírůstek do rodiny zeleného týmu. RTX 4080 je neuvěřitelně výkonná karta. Měli jsme s ní možnost pracovat týden před padnutím embarga a to nám dalo možnost vyzkoušet zajímavé testy, které si myslíme, že jinde neuvidíte. Zatímco herní testy nejsou tak zajímavé - protože jsou podobné s RTX 4090 a tedy naprosto výkonné, jinak tomu je u všech ostatních funkcí pro tvůrce obsahu. Jak DLSS 3.0, tak především novější NVENC se 16 GB paměti je něco, po čem řada tvůrců sáhne. Ačkoliv si teda všichni připlatíme... Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #rtx4080 #nvidia #indiantvcz

Samsung Galaxy S22 (RECENZE) - Tak kompaktní, až se tají dech

46503
733
205
00:08:55
10.03.2022

Čtěte celou recenzi na 🤍 Jak se v redakčním testu osvědčil nejmenší zástupce nové řady Galaxy S22, který láká na 4nm procesor, 120Hz AMOLED displej i klasický trojnásobný teleobjektiv? Na to odpoví naše dnešní recenze. Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 #GalaxyS22 #Samsung #telefon 00:00 - Úvod 00:46 - Design a zpracování 02:37 - Displej 03:27 - Selfie kamera 03:57 - Baterie 05:54 - Systém 06:15 - Výkon a zvuk 06:52 - Fotoaparát 07:48 - Závěr

Vřískot (2022) Recenze @TorenCZ

7059
526
25
00:06:38
14.01.2022

v kinech od: 13. 1. 2022 Forum Film | odebírat kanál: 🤍 náš web: 🤍 Dvacet pět let poté, co poklidné městečko Woodsboro šokovala série brutálních vražd, si nový vrah znovu nasazuje známou bílou masku ducha. Začne pronásledovat skupinu teenagerů, aby vzkřísil tajemství ze smrtící minulosti města. Neve Campbell ("Sidney Prescott"), Courteney Cox ("Gale Weathers") a David Arquette ("Dewey Riley") se vrací ve svých ikonických rolích v hororu Scream, aby konečně odhalili skutečnou tvář vraha.

Motorola Moto G82 (RECENZE) - Šedá myš co překvapí

4060
115
17
00:06:13
23.09.2022

Čtěte celou recenzi na 🤍 Telefon nejvýhodněji koupíte na 🤍 Prosadit se ve střední třídě bývá mnohdy velmi těžké. Dobře vědoma si toho je i Motorola, protože jinak by nemohl vzniknout nový model Moto G82 5G. Ten totiž dokáže ohromit nebývale kvalitním displejem, povedenými fotoaparáty, dobrou výdrží i slušným výkonem. Sestava hlásící se o pozornost je navíc podpořena příjemnou cenou. Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 #motoG82 #motorola #telefon 00:00 - Úvod 00:32 - Design a zpracování 01:46 - Displej 02:24 - Zvuk 02:35 - Výkon 03:09 - Baterie 03:26 - Systém 03:45 - Fotoaparát 04:51 - Závěr

FIFA 22 - Recenze

36281
1124
44
00:06:49
14.10.2021

Nový ročník úspěšného fotbalového simulátoru přináší řadu novinek. Jednou z nich je technologie HyperMotion, která posouvá tuto sérii nejen po grafické stránce ale i hratelností na zcela novou úroveň. Recenzuje Ondřej Svoboda Míra doporučení: 7 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2021 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #Fifa2022

Kompaktní vlajkový telefon Xiaomi 12: Na velikosti záleží! (RECENZE # 1532)

12043
287
26
00:11:58
15.04.2022

Xiaomi 12 je vlajkový telefon, na dnešní dobu ale nabízí nezvykle kompaktní rozměry. Jak tenhle telefon funguje a jak fotí? A přinesly jeho zmenšené rozměry nějaké kompromisy? To nám vysvětlí Petr! 🛒 Xiaomi 12 🤍 🤍 📌 Obsah: 0:00 Úvod 0:32 Na velikosti záleží 1:42 Cena 2:24 Základní rysy telefonu 3:05 Design a zpracování 4:03 Displej 5:25 Výkon 6:25 Android 12 + MIUI 13 8:04 Fotoaparát 9:41 Baterie 11:05 Zhodnocení 📌 Navštivte náš DISCORD server!: 🤍 🎧 Použitá hudba: Epidemic Sounds - Jules Gaia - Walk Break [No Copyright Music] Chill LoFi Hip-Hop Beat FREE (Copyright Free) Music By LAKEY INSPIRED: 🤍 📍 Hudba Arm0r!/Rapkix: 🤍 📍 AlzaTech Videa: 🤍 📍 Subscribe: 🤍 📍 Facebook: 🤍 📍 Facebook: 🤍 📍 Instagram: 🤍 📍 Google+: 🤍

OnePlus 10T (RECENZE) má brutální výkon za super cenu

6837
164
16
00:05:34
20.11.2022

Více informací na 🤍 Několik měsíců po vlajkovém OnePlus 10 Pro představil čínsky výrobce odlehčenou variantu s označením 10T, která zaujme přívětivou cenou i špičkovým procesorem Snapdragon 8+ Gen1. Jak se novinka osvědčila v redakčním testu? Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 #OnePlus #OnePlus10T #recenze 00:00 - Úvod 00:32 - Výkon 01:13 - Displej a design 02:22 - Baterie 03:12 - Fotoaparát 04:14 - Systém 04:49 - Závěr

Recenze The Medium. Nástupce Silent Hillu příjemně překvapil i zklamal. Je rozpolcený jako jeho svět

8524
438
30
00:10:07
02.02.2021

Redakce používá počítače od CZC.cz. Nákupem v tomto e-shopu podpoříte Vortex: 🤍 Titul The Medium hráče rozděluje stejně jako jeho svět duální realita. Stačí se jen podívat na to, jak dramaticky kolísá hodnocení hry. Verdikty se pohybují od triumfu až po katastrofu. Svým způsobem dokážu v tomhle případě pochopit oba extrémy, protože se opírají o jiná subjektivní měřítka, nakonec se ale nepřikláním výrazně ani k jedné variantě. The Medium není tak dobré ani tak špatné, jak se o něm píše. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Xiaomi 12T Pro: Když 200 megapixelů není všechno! (RECENZE # 1671)

5076
183
16
00:13:14
04.11.2022

Fotomodul s rozlišením 200 megapixelů je rozhodně velký tahák telefonu Xiaomi 12T Pro, ale není to ani náhodou všechno! Jak se fotí se 200 megapixely a co všechno dalšího telefon zvládne? To nám prozradí Petr! 🛒 Xiaomi 12T PRO 8GB/256GB 🤍 🤍 📌 Obsah: 0:00 - Úvod a hlavní rysy telefonu 2:12 - Konstrukce a design 2:55 - Displej 4:33 - Výkon 6:11 - OS Android 12 a MIUI 13 7:55 - Baterie 9:00 - Fotoaparát 12:01 - Zhodnocení 🎧 Použitá hudba: Do It – Alex-Productions (No Copyright Music): 🤍 [No Copyright Music] Chill LoFi Hip-Hop Beat FREE (Copyright Free) Music By LAKEY INSPIRED: 🤍 🎤 AlzaTech Podcasty naleznete zde: ✔️ Spotify: 🤍 ✔️ Audible: 🤍 ✔️ Itunes: 🤍 ✔️ Amazon Music: 🤍 ✔️ Podvine: 🤍 ✔️ Podcast Index: 🤍 ✔️ RSS Feed: 🤍 ✔️ Listen Notes: 🤍 ✔️ Stitcher: 🤍 💰 Podpořit nás nás můžete zde: ⚡️ alzapodcast🤍getalby.com 📌 Navštivte náš DISCORD server!: 🤍 📷 Nejzajímavější videa za poslední dobu: 🔗 Extrémní vodní bestie: ASUS GeForce RTX 3080Ti s vodníkem! - 🤍 🔗 Jak poznat kvalitní a nekvalitní příslušenství? - 🤍 🔗 Jak vybrat dokovací stanici? - 🤍 🔗 Budgetový král roku? Realme 9 Pro! - 🤍 🔗 Skvělý telefon ve špatný čas!? Samsung Galaxy S21 FE 5G! - 🤍 🔗 Nejvšestrannější akční kamera! DJI Action 2 - 🤍 🔗 Padesát hodin na baterii a ANC k tomu: JBL Tune 760 NC! - 🤍 🔗 FiiO K3s a FiiO E10K-TC: Co jsou to sluchátkové zesilovače? - 🤍 🔗 Nové inovativní kamery: Insta360 ONE R a í Insta360 GO 2! - 🤍 🔗 Mobily Xiaomi přicházejí: Xiaomi 12, 12 Pro a 12X! - 🤍 🔗 Ten nejdražší reprák, který jsme kdy zkoušeli! - 🤍 🔗 Co byste měli vědět o iPhone 13 Mini?! - 🤍 🔗 Herní sada YENKEE KJG LE: Vážně tak špatná, jak se říká? - 🤍 🔗 Jaj nebo nay? Jaká je herní myš ALE ČAU od Duklocka? - 🤍 🔗 Jedna NASka, nekonečné možnosti: Synology DS220+! - 🤍 🔗 Hrajeme na Alza PC sestavách s grafikami GeForce RTX! - 🤍 📌 Pokud se nudíte a chcete vědět víc, tak další recenze, novinky a články na všechno možné nalezente zde: 🔗 Herní články: 🤍 🔗 Mobily: 🤍 🔗 Chytré hodinky: 🤍 🔗 Hardware: 🤍 🔗 Kryptoměny: 🤍 🔗 Notebooky: 🤍 🔗 Akce a Slevy: 🤍 📍 AlzaTech Videa: 🤍 📍 Subscribe: 🤍 📍 TikTok: 🤍 📍 Facebook: 🤍 📍 Instagram: 🤍 📍 Google+: 🤍

Recenze The Callisto Protocol. Schofield udělal další Dead Space. Ale nevystoupil z vlastního stínu

17836
695
130
00:10:02
03.12.2022

Špičková grafika ještě neznamená automaticky prvotřídní hru. Je velká škoda, že tenhle debut nedokázal nabídnout něco navíc a veze se hlavně na vlně nostalgie. Měl totiž předpoklady k tomu, aby opravdu zazářil. Ale Dead Space uspěl mimo jiné právě proto, že dokázal hráče překvapit. A to se The Callisto Protocol moc nedaří. 🤍 Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Recenze The Last of Us Part I. Naughty Dog přinášejí vytříbený remake hry, která předběhla dobu

12837
570
87
00:08:54
31.08.2022

Remake The Last of Us představuje skvělý způsob, jak si v moderní grafice užít novodobou klasiku s několika vítanými upgrady. Ani ty z ní ale neudělají úplnou novinku. Je to stále vynikající titul, ale také potřetí ta stejná hra, což není pro každého. A přes všechna vylepšení jsem neměl dojem, jako bych hrál něco jiného než před lety. Pokud jste hráli tenhle klenot na PS3 i PS4, možná vás čeká náročné dilema. Je to ale určitě ten nejlepší způsob, jak si příběh zopakovat a neznat ho, neváhal bych ani chvíli. I když pod oslnivou fasádou není tak úplně titul z roku 2022, stále se může směle měřit se svou konkurencí. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Recenze Total War: Warhammer III. Zakončení ságy ve velkém stylu. Novinky mohou ovlivnit celou sérii

5891
236
13
00:10:03
01.03.2022

Redakce používá počítače od CZC.cz. Nákupem v tomto e-shopu podpoříte Vortex: 🤍 Total War: Warhammer III plní z velké míry to, co fanoušci očekávali. Za uzavření trilogie se vývojáři z Creative Assembly rozhodně nemusí stydět a spíše naopak děkovat příležitosti, vyzkoušet si na ploše fantasy pravidel prvky, které by bylo možné uplatnit i v hlavní linii této série. Vyzdvihujeme zejména propracovaná bojiště, úpravu hrdinů, odlišný přístup k postupu celou hrou, který nyní zcela nespoléhá jen na dobytí všeho a všech, a nakonec i příběh, který má silné momenty a skvěle vede i nováčky. Přesto je hra designovaná tak, abyste nikdy nemohli ani na chvíli vydechnout a obtížnost, spojená s nutností sbírat duše padlých bohů, je možná až příliš vysoká. Technické chybky a problémy s pohybem jednotek pak neumožňují sáhnout po vyšším hodnocení, přesto jde o velmi nadprůměrný počin a i s vidinou příchodu velké mapy, zahrnující obsah ze všech tří dílů, by vám neměla ujít. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Sinking City - Recenze neexistující hry

10831
667
30
00:09:22
07.01.2023

Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 14 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2023 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #sinkingcity

Recenze FIFA 23. Legendární série se loučí se svým jménem. Na své si opět přijdou hráči režimu FUT

11649
404
32
00:10:23
11.10.2022

FIFA 23 je stále tím nejkomplexnějším fotbalem, který si můžete na konzolích a PC zahrát. Není pochyb o tom, že vývojáři z EA za ta léta vybudovali systém, jak hru naplnit až po okraj obsahem a soustředit se v něm na to pro ně nejdůležitější - mód FUT. Všechny ostatní režimy ale neustále skomírají a obsahu pro jednoho hráče je sice hodně, ale nevíme, zda vás udrží na dostatečně dlouhou dobu. Některé z novinek navíc vyznívají na prázdno a nemají dostatečnou hloubku. Jiné se nám ale velmi zamlouvají - jako třeba animace, zrychlené hraní zápasů, přepracovaná chemie ve FUT nebo sdílený progres v Profi klubech a Voltě - takže není třeba dštít síru a kritizovat, jako je u sportovních her obvyklé. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Recenze Dying Light 2 Stay Human. Nejrychlejší zombie postapokalypsa je jako švédský bufet

20928
868
82
00:12:49
09.02.2022

Redakce používá počítače od CZC.cz. Nákupem v tomto e-shopu podpoříte Vortex: 🤍 Dying Light 2 je trochu jako desetibojař. Namísto toho, aby se soustředil na jednu disciplínu, kterou by zvládl dokonale, se snaží nabídnout od každého trochu a láká na univerzálnost. Skutečně dominuje jen v rozsahu, svobodě, parkouru a souboji. Nicméně to z něj nedělá horšího “sportovce”. Namísto toho, abych se mu smál za to, že neběhá stovku pod 10 sekund, se obdivuji jeho všestrannosti. Tahle volba ale má svou cenu a nezavděčí se zdaleka všem. Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

Polda 7 - Recenze

52720
2815
99
00:08:43
16.04.2022

Klasická klikací adventura, to se ještě dnes dělá? Zima Software je přesvědčen o tom, že ano a právě s pomocí Poldy 7 se o tom pokouší přesvědčit i nás! Recenzuje Tomáš Otáhal Míra doporučení: 6 / 10 Podívej se, podle čeho hodnotíme hry: 🤍 Další naše recenze: 🤍 Staňte se členem tohoto kanálu a získejte přístup k výhodám komunity: 🤍 👾 Partner pořadu CZC.cz = Děkujeme obchodu s elektronikou CZC.cz Klikni pro více informací: 🤍 🔥 Máte zájem o spolupráci? = For any business inquiries reach us via: marketing🤍mediarealms.cz Pro spolupráci nás kontaktujte na: marketing🤍mediarealms.cz 🌍 Spoj se s námi = YouTube - 🤍 Náš web - 🤍 Discord - 🤍 Reddit - 🤍 Facebook - 🤍 Instagram - 🤍 Twitter - 🤍 🎥 INDIAN je tu více jak 13 let = Jsme pořad o hrách pro každého! Plně nezávislý tým hráčů, kamarádů a milovníků počítačových her. Někteří z nás se živí hraním či vývojem her profesionálně, jiní si zas jen krátí volnou chvíli; důležité ovšem je, že děláme to, co nás baví! 🚀 MediaRealms s.r.o. © 2022 - Všechna práva vyhrazena = Použitá hudba ve zvukové stopě může obsahovat součásti knihovny 🤍 nebo je samostatně licencovaná. #indiantvcz #recenze #Polda7

Nokia X30: Konečně Nokia hodna zvážení? | Recenze

19821
789
58
00:12:48
01.11.2022

⚠️Batohy Peak Design můžete prozkoumat a koupit zde⚠️ - 🤍 🛒Nokia X30 si můžete zakoupit zde🛒 - 🤍 🛒Případně lze zakoupit Nokii X30 zde🛒 - 🤍 📲Nokia X30 v našem katalogu📲 - 🤍 ODKAZY POUŽITÉ V POPISU VIDEA MOHOU BÝT V RÁMCI PLACENÉ SPOLUPRÁCE ČI AFFILIATE PROGRAMU: Z prokliku na jednotlivé odkazy a případného nákupu může získat náš kanál malou provizi. Vás takový nákup nestojí nic navíc a používáním těchto odkazů podporujete naši tvorbu. Děkujeme vám! Od roku 2019 a recenze Nokie 9 PureView jsem netestoval telefon Nokia. Model X30 mě však přilákal zpět, jelikož na papíře to nevypadalo během odhalení vůbec špatně. Jasně, byly tu pořád nějaká pochybná rozhodnutí, ale na Nokii to vypadalo hodně dobře... Vypadalo to hodně dobře... #nokia #nokiax30 #techarena 🌐JSME TAKÉ NA🌐: ✔️facebook: 🤍 ✔️twitter: 🤍 ✔️instagram: 🤍 ✔️podcast: 🤍 🔥RECENZE, KTERÉ NESMÍTE MINOUT! IPHONE SE (2022): 🤍 XIAOMI 12 ULTRA: 🤍 GALAXY A53: 🤍 HUAWEI P50 POCKET: 🤍 GALAXY S22 ULTRA: 🤍 🌍NÁŠ SERIÁL SHRNUJÍCÍ DĚNÍ VE SVĚTĚ - TECHWEEK! Levnější a lepší Galaxy Z Fold4, EU proti Applu, nabušené Honory 70 a Xiaomi 12S: 🤍 Úžasná, ale dražší Xperia 1 IV, další propadák Applu, Exynos odchází a malá Motorola: 🤍 Apple ošidí iPhone 14, parádní Galaxy Z Flip4, překvapující Redmi K50 a extrémní Honor: 🤍 Lži Applu a zdražení iPhonů 14, třetí ohebný Samsung a telefon Nothing o ničem: 🤍 Kauza displejů Galaxy S22, evropské ceny Xiaomi 12 a Realme 9 Pro+ vs Galaxy A52s: 🤍 ⏳NEPROPÁSNĚTE TAKÉ RECENZE OSTATNÍCH ZAŘÍZENÍ! XIAOMI WATCH S1: 🤍 ASUS ROG FLOW Z13: 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 HUAWEI WATCH GT RUNNER: 🤍 ASUS ZENBOOK 14X: 🤍 📱NEJLEPŠÍ ZAŘÍZENÍ, CO JSME TESTOVALI! GALAXY S22 (PLUS): 🤍 REALME BUDS AIR 3: 🤍 ONEPLUS NORD 2: 🤍 GALAXY S21 FE: 🤍 GALAXY Z FOLD3: 🤍 👀ZJISTĚTE, CO SE VLASTNĚ STALO S...? MOTOROLA: 🤍 ESSENTIAL: 🤍 WINDOWS PHONE: 🤍 BLACKBERRY: 🤍 SONY: 🤍

Recenze Gotham Knights. Batgirl, Nightwing, Robin a Red Hood se snaží navázat na Batmanův odkaz

8555
346
45
00:09:03
25.10.2022

Od první chvíle bylo jasné, že vystoupit ze stínu arkhamské série nebude snadné. Hráči navíc chovají k autorům Batman: Arkham Origins jistou nedůvěru. Navázat na práci Rocksteady se nakonec studiu WB Games Montréal povedlo jen zčásti. Sidekickové Batmana podle očekávání nepřekonali ani nedostihli. Jsou spíš jeho ozvěnou, ale stále se těsně drží nad průměrem. 🤍 Chcete podpořit Vortex? Máme klub pro nejvěrnější čtenáře a diváky: 🤍 Sledujte nás na webu: 🤍 Kupte si náš merch: 🤍 a 🤍 Napište nám na Facebooku: 🤍 Tweetněte nám na Twitteru: 🤍 Přidejte se k nám na Discordu: 🤍

ASUS ZenFone 9 (RECENZE) - Malý zázrak

15047
323
69
00:08:40
28.07.2022

Fotografie v plném rozlišení a celá recenze na 🤍 Brutální výkon, malé rozměry i nízká hmotnost, ale také mezigeneračně větší baterie či prostor dedikovaný fotovýbavě: nový ASUS ZenFone 9 atakuje i tentokrát vlajkovou třídu se špičkovou výbavou v kompaktním formátu. Bude to však stačit na úspěch? Web: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 #ASUS #ZenFone9 #AsusZenFone9 00:00 - Úvod 00:42 - Design a zpracování 02:48 - Displej 03:42 - Zvuk 04:04 - Výkon 05:24 - Fotoaparát 07:02 - Systém 07:29 - Závěr

BLÁZNIVÉ INTERNETOVÉ RECENZE... │Reakce na Recenze z Google Play

38923
3753
161
00:17:51
30.09.2022

⚠️ Víno Cigánek: 🤍 ⚠️ ⚠️Zadej kód "haggy15" a získej slevu 15% na všechno⚠️ 🤖 Discord - 🤍 📺 Twitch: 🤍 📸 Instagram: 🤍haggy947 🎵 Tiktok: 🤍haggysek 💲👉 Trička a mikiny - 🤍 🐦Twitter: 🤍 📧 Email: haggybusinessytb🤍gmail.com #haggy #reakce #recenze

Назад
Что ищут прямо сейчас на
recenze si por 24 horas kim riven 風箏 House News Nahj NHK集金 Л.С.Белоусов heeso kadum alsaher side navbar css Harsh singhroar 세운 ���������� ���������������� hijaluron u nosu caoxueqin fnaf сюжет windows linux FOXISHA